Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Om oss

Hos Frydenbø Bil har vi alt du trenger til din Škoda.

Er du på jakt etter en ny Škoda? Hos Frydenbø Bil i Førde har vi lang erfaring og kan gi deg gode råd når du skal finne bilen for deg og dine behov. Vi tilbyr salg av en rekke Škoda-modeller, og du som kunde er alltid i fokus. Vi gjør alt for å hjelpe deg, både før og etter at du har kjøpt bil hos oss. I tillegg tilbyr vi en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner av bilen, for eksempel reparasjon av karosseri eller lakkering. Du får en stor trygghet når du leverer din Škoda til oss på Frydenbø. Arbeidet blir alltid utført av spesialiserte mekanikere til konkurransedyktige priser, og vi tar hele tiden vare på bilens historikk. I tillegg bruker vi alltid originale bildeler fra Škoda. Vi har også mobilitetsgaranti slik at du er trygg på veien helt til neste service på bilen.

 

Ved å sende inn skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern (personvernpolicy). Detaljene finner du her.